0.0
0.1
1 1
1 2
1 3
1 4
1 5
1 6
1 7
1 8
1 9
2 2
2 3
2 4
2 5
2 6
2 7
2 8


Ліцей – це початок дороги, яка веде у життя.

Коломийський ліцей № 9 – це духовно-інтелектуальний світ нового освітнього середовища. Це освітній заклад, у якому всі суб’єкти шкільного життя слухають і поважають один одного, важливі рішення обговорюються і приймаються усіма сторонами, яких ці рішення стосуються, у якому разом шукають шляхи виходу з проблематичних ситуацій та дотримуються демократичних принципів.

Щороку ми прагнемо удосконалюватися, шукати нові підходи до навчання ліцеїстів, прагнемо, щоб наш освітній заклад був для кожного з них майстернею, де формується думка підростаючого покоління, початком дороги, яка веде у життя. Ми прагнемо, щоб Нова українська школа була другом для дитини, щоб діти з радістю ходили до школи, і їм було цікаво.

Місія ліцею – допомогти кожній молодій людині виробити свій життєвий проєкт, усвідомити сенс свого життя, визначити спосіб буття, оволодіти універсальними константами життєвого світу. Адже ми вчимося не для школи, а для життя.

Ліцей живе за Програмою розвитку «Школа життєствердження», згідно з якою турбота про молодь, її творчий, інтелектуальний, духовний і фізичний розвиток – пріоритетне завдання освітнього процесу. Зусилля педагогів спрямовані на реалізацію проблеми «Від творчого вчителя до конкурентноздатного компетентного випускника» через упровадження інноваційних технологій та методів навчання і виховання.

Ліцей – це початок дороги, яка веде у життя.


Коментарі