0.0
0.1
1 1
1 2
1 3
1 4
1 5
1 6
1 7
1 8
1 9
2 2
2 3
2 4
2 5
2 6
2 7
2 8


Посвята в козачата

Для учнів 5-х класів проведено захід «Посвята в козачата». Юні ліцеїсти 5-А класу «Писанкові козачата», 5-Б класу «Козачата Прикарпаття», 5-В класу «Юні патріоти», 5-Г класу «Отамани» пройшли ряд випробувань.

У історичному брейн-рингу демонстрували інтелектуальні здібності, у спортивних змаганнях- спортивні задатки, а також представляли свої команди, співали козацькі пісні.

Проте найурочистіший момент заходу — проголошення присяги, під час якої прозвучали слова клятви з уст учнів. Вони присягнули на вірність Україні і своїй школі, вступаючи до лав козацтва, перед обличчям своїх друзів, перед рідною землею та пам’яттю звитяг козаків, ліцеїсти урочисто промовляли: «ПРИСЯГАЮ».

Це справді визначне свято для п‘ятикласників, адже тепер вони стали юними захисниками нашої країни та її майбутньою гордістю.

На урочистий захід прийшли підтримати і привітати п‘ятикласників їх рідні, учні та вчителі ліцею. Учні пообіцяли гарно навчатися і поважати історію та традиції українського народу, щоб відповідати новому статусу козачат.


Коментарі