0.0
0.1
1 1
1 2
1 3
1 4
1 5
1 6
1 7
1 8
1 9
2 2
2 3
2 4
2 5
2 6
2 7
2 8


Освіта Коломиї, листопад 2015 року

Стаття: "Володимир Михайлюк , ліцеїст 22М групи, став переможцем Всеукраїнського конкурсу “Мій рідний край”"

Звичайно, різноманітних конкурсів для школярів і студентів в Україні не бракує, але “Мій рідний край” відрізняється від інших демократизмом та відсутністю будь-якої кон’юктури. Конкурс організовує Союз українок України. Незмінним головою конкурсної комісії є заступниця Голови СУУ п.Ростислава Федак.
Кожного року учні нашого ліцею беруть участь у конкурсі та займають призові місця. Незмінним науковим керівником конкурсних робіт є старший вчитель інформатики та християнської етики НВК№9 “Школа - природничо – математичний ліцей”, Голова Союзу українок Коломийщини Марія Гнатюк.
Є постаті, прізвища яких відомі не кожному, та скільки великих справ криється за ними. До таких належить і галицький громадський, зокрема економічний, діяч, греко – католицький священик – мітрат, кустос Львівської греко – католицької капітули , довголітній адміністратор митрополичих дібр, посол до віденського парламенту Тит Войнаровський, постаттю якого зацікавився конкурсант нашого ліцею, ліцеїст 22М групи Володимир Михайлюк. Як зазначила керівник конкурсної роботи, учень опрацював, переглянув відповідну літературу і зумів захистити своє дослідження. Робота змістовна та конкурентноспроможна, бо отримала ІІІ-е місце в номінації “Криниця духовності”.
Конкурс цінний тим, що переможці отримують збірник наукових робіт обсягом у цьому році 760 сторінок зі своєю роботою. Для Володимира Михайлюка це є перша друкована робота у збірнику “Мій рідний край 2014-2015”.
Залишилися яскраві враження від нагородження, яке відбулося у Львівській міській ратуші. Усі переможці та їхні наукові керівники отримали Подяки та книжки від спонсора конкурсу - видавництва “Смолоскип”. Організований екскурсійний трамвай містом залишив небайдужим кожного учасника. А ще на той час у Львові проходив Форум книговидавців, де була можливість зустрітися з відомими письменниками. Тож запрошуємо до співпраці та участі у конкурсі “Мій рідний край 2016-2016”!

Прес-центр НВК №9 “Школа- природничо- математичний ліцей”


Коментарі