0.0
0.1
1 1
1 2
1 3
1 4
1 5
1 6
1 7
1 8
1 9
2 2
2 3
2 4
2 5
2 6
2 7
2 8


Освіта Коломиї, листопад 2015 року

Стаття: "Усі великі відкриття починаються з кроку, який ми робимо назустріч своїй мрії"

Швидко минають роки. Через два роки ми будемо закінчувати школу й починати самостійне життя. Ми постаємо перед питанням вибору майбутньої професії та обранням ВНЗ.  Але для визначення професії потрібно знати, яка з них нам найбільше підходить та познайомитися з факультетами університетів.

На осінніх канікулах ліцеїсти мали змогу відвідати Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича. Серед приміщень головного корпусу найбільше захоплення в нас викликала Синдикальна зала, оздоблена мармуром ( звідти й назва Мармурова ) та англійський і французький парки, в яких ми відчули дух Франції та Англії.

Ми мали змогу відвідати Чернівецький інститут біології, хімії та біоресурсів, Інститут фізико-технічних та комп’ютерних наук,  дізналися про професії, які можна здобути у цих навчальних закладах, а саме: біохіміка, генетика та селекціонера.

Інститут фізико-технічних та комп’ютерних наук є потужним закладом, після закінчення якого студенти, які там навчалися, є конкурентноспроможними працівниками не тільки в Україні, але і за її межами. 

Екскурсія у дані навчальні заклади дала змогу ознайомитися з лабораторіями, науково-технічною базою інститутів, інформацією про можливості, які відкриваються для випускника цих закладів.  

Розширивши своє бачення професій, ми зможемо з легкістю вибрати майбутнє. Щиро дякуємо нашому ліцею за можливість відвідати вищі навчальні заклади та за допомогу у виборі майбутнього. 

Тодорів Оксана, ліцеїстка 31П групи


Коментарі