0.0
0.1
1 1
1 2
1 3
1 4
1 5
1 6
1 7
1 8
1 9
2 2
2 3
2 4
2 5
2 6
2 7
2 8


Ми вчимося не для школи, а вчимося для життя.

Коломийський ліцей №9 – це школа, у якій приємно навчатись, яка дає учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті. НУШ – це школа, до якої приємно ходити учням. Тут прислухаються до їхньої думки, вчать критично мислити, не боятись висловлювати власну думку та бути відповідальними громадянами.

«Нова українська школа» – стратегія розвитку освіти, що передбачає навчання через практичні дії, а не теорію, розвиток навичок, а не заучування Ми створили простір, у якому дітям приємно перебувати і навчатися.

Новим результатом освіти є наскрізні вміння. Ліцей забезпечує взаємозв’язок навчальних результатів із особистісними якостями і здатностями учнів, які потрібні для життєвого успіху і досягнення усіх компетентностей.

Найціннішим результатом початкової освіти в особистісному вимірі є здорова дитина, мотивована на успішне навчання, має дослідницьке ставлення до життя; це учні, які вміють вчитися з різних джерел і критично оцінювати інформацію, відповідально ставляться до себе та інших людей, усвідомлюють себе громадянами України.

Діти -прекрасні учні. Діти -природжені дослідники, вони постійно висувають гіпотези й перевіряють їх, підтверджують, спростовують і розвивають їх на основі свого досвіду. Учителі проводять вправи для розвитку емоційного інтелекту учнів: скринька емоцій, скринька щастя, палітра настрою, емоції в фарбах, компас емоцій. А які надзвичайно цікаві і захоплюючі завдання з Лєго. Практика ранкових зустрічей – одна із практик, яку використовують вчителі початкових класів у своїй щоденній діяльності. Піклування один про одного, відчуття емоційної безпеки, яка потрібна для того, щоби ділитись важливими ідеями та досвідом, готовність допомагати друзям – це саме ті якості, які розвивають педагоги.

Ми вчимося не для школи, а вчимося для життя.


Коментарі