0.0
0.1
1 1
1 2
1 3
1 4
1 5
1 6
1 7
1 8
1 9
2 2
2 3
2 4
2 5
2 6
2 7
2 8


0524

СЕЕН-соціально-емоційне та етичне навчання, це інструмент розвитку м'яких навичок: уміння комунікувати, співпереживати собі й іншим, керувати емоціями, працювати в команді, креативно і критично мислити.

Пілотування програми СЕЕН в Україні відбувається на базі 26 шкіл в рамках загальнонаціонального експерименту за участі Інституту модернізації змісту освіти, Інституту проблем виховання Національної академії педагогічних наук.

Коломийський ліцей 9 вже другий рік поспіль успішно впроваджує Програму СЕЕН. Саме про результати впровадження йшла мова на онлайн інтервізійній зустрічі координаторки проєкту СЕЕН пані Тетяни Дрожжиної з директором ліцею Пасічною Г.М., адміністрацією та вчителями, які залучені до проєкту. Переглянувши відео занять СЕЕН, які попередньо були надіслані команді СЕЕН, п.Тетяна відзначила кропітку працю вчителів, креатив, зростання, взаємодію та довіру, яка простежувалась між учнівством та педагогами під час занять.

Було надзвичайно приємно слухати слова подяки, від координаторки проєкту п.Тетяни Дрожжиної на адресу директора, адміністрації, вчительства, учнівства та батьків за підтримку проєкту СЕЕН. Тому навчання для розуму та серця такий актуальний для української освіти продовжує свій шлях в стінах ліцею.

Щиро вдячні команді Ed Camp Ukraine за довіру, дякуємо нашим координаторам та натхненникам за розуміння, підтримку та співпрацю у впровадженні СЕЕН.