0.0
0.1
1 1
1 2
1 3
1 4
1 5
1 6
1 7
1 8
1 9
2 2
2 3
2 4
2 5
2 6
2 7
2 8


Учителі школи-ліцею взяли участь у майстер-класі, що відбувся в Івано-Франківську

У Коломийському НВК №9 "Школа-природничо-математичний ліцей" впроваджено науково-педагогічний проект "Інтелект України", що реалізується на базі державних програм з різних навчальних дисциплін.

До проекту розробники пропонують власний навчально-методичний комплекс (підручники – зошити з друкованою основою – посібники для вчителя), забезпечений комп'ютерною підтримкою (аудіо-, відеозаписами). Учні початкових класів, які працюють за проектом, мають високий рівень мотивації до навчання, вміють працювати з інформацією.

Метою всеукраїнського науково-методичного проекту «Інтелект України» є впровадження в освітній простір України системи пошуку, розвитку та педагогічної підтримки інтелектуально здібних дітей і учнівської молоді.

У межах проекту учні початкової школи навчатимуться за спеціально розробленими навчальним планом і навчальними програмами, які дозволяють: розвинути математичні здібності дітей, створити передумови для успішного засвоєння шкільного курсу математики, успішної участі в олімпіадах з математики; сформувати навички раціонального читання, створивши передумови для успішного засвоєння предметів гуманітарного циклу; вільно спілкуватися іноземними мовами; сформувати первинні уявлення про фізичні, хімічні, біологічні об’єкти, створивши передумови для якнайкращого засвоєння хімії, біології, фізики, успішної участі в олімпіадах з цих навчальних предметів (навчальні предмети «Я і Україна», «Еврика»); сформувати компетентність «Умій вчитися», розвинути пізнавальні процеси дітей, створивши передумови для успішного навчання дитини (предмет «Навчаймося разом»).

Заступник директора Курчій С.В. та учителі початкових класів школи-ліцею Римарук О.В., Дідик О.В. взяли участь у майстер-класі, що відбувся 10-11 січня у місті Івано-Франківську в приватному школі-садку "Перша ластівка" з метою ознайомлення учасників з теоретичними, науково-методичними та організаційними засадами поліфункціонального уроку в початковій школі.